Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğizli kızlar Türkiye Şampiyonasında Muğla'yı temsil edecek

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Liseler Arası Genç Kızlar Futbol Müsabakalarında şampiyon oldu.

        Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muğla İl Birinciliği final maçında Dalaman Adile İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 4-0'lık skorla yenerek il birincisi oldu.

        Liseler Arası Genç Kızlar Futbol Müsabakalarında grup maçlarının tümünü kazanan Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz MTAL Kız Futbol Takımı 1-6 Mart 2018 tarihleri arasında Manisa'da yapılacak Türkiye Çeyrek Final müsabakalarına katılarak Muğla'yı temsil etmeye hak kazandı.

        Köyceğizli kızların başarısından dolayı okulu ziyaret eden Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, öğrencileri, okul müdürü Niyazi Erken'i ve beden eğitimi öğretmeni Tuğrul Beşgül'ü tebrik etti.

        Ceylan, Manisa'da yapılacak Türkiye Genç Kızlar Çeyrek Final müsabakalarında öğrencilerin Köyceğiz ve Muğla'yı başarı ile temsil edeceklerine inandığını söyleyerek, başarılarının devamını diledi.

        Ceylan, Manisa'da yapılacak müsabakalar için gerekli desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

        (CC-MB-Y)

        01.03.2018 12:19:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa