Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 adreste uyuşturucu operasyonu

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Develi İlçe Jandarm Komutanlığı tarafından Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Suçu ile ilgili olarak 24 ayrı adreste operasyon gerçekleştirildi.

        Develi Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 19'u Develi'de, 1'i Yeşilhisar'da, 3'ü Kayseri il merkezinde ve 1'i Niğde il merkezinde olmak üzere toplam 24 ayrı adreste eş zamanlı olarak 17 şüpheli şahsa yönelik icra edilen arama faaliyeti sonucunda; Şüpheliler C.A., M.A., S.K., K.K., O.K.T., H.O., E.Ö., H.E. ve C.Ö.'ye ait 860 gram kubar esrar, 20 gram toz esrar, 5 gram metemfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet 7,65 milimetre fişek, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 9 adet kuru sıkı fişek, 4 adet bıçak, 5 adet uyuşturucu içmek için kullanılan aparat ele geçirildi.

        Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 17 şüphelinin, adli işlemleri devam ediyor.

        (SK)

        01.03.2018 10:12:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa