Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'da üç araç birbirine girdi: 6 yaralı

        - Muğla'nın Yatağan ilçesinde, kontrolsüz şekilde karşı şeride geçen otomobilin sebep olduğu zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı

        (Fotoğraflı)

        Berna Kuş

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Yatağan ilçesinde, kontrolsüz şekilde karşı şeride geçen otomobilin sebep olduğu zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre; Reyhan Ö.(37) idaresindeki 34 HB 3883 plakalı hafif ticari araç, Yatağan-Milas karayolu Şahinler Mahallesi mevkisinde, kontrolsüz şekilde karşı şeride geçerek Şahinler yoluna girmek istedi. Hafif ticari araç, bu sırada karşı şeritten gelen Ekrem Yılmaz (29) yönetimindeki hafif ticari araç ve Mehmet Okan Özdoğan'ın(39) kullandığı 34 RU 9983 plakalı otomobille çarpıştı.

        Meydana gelen zincirleme trafik kazasında, Ekrem Yılmaz, Bilal Yılmaz(32), Müzeyyen Yılmaz(33), Ahmet Emir Yılmaz(2), Özen Akay(53) ve Reyhan Ö, yaralandı.

        İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Yatağan Devlet Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yaralılardan Müzeyyen Yılmaz'ın 8 aylık hamile olduğu ve yaralı ile bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        (BK-MB-Y)

        28.02.2018 18:38:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa