Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Erdek ilçesinde polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu üç kişi gözaltına alındı.

        Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan araştırma ve tespitler neticesinde, S.K. adlı şahsın, içici şahıslar ile birlikte ikametinde uyuşturucu madde kullandığı tespiti üzerine, ikametinde gözaltına alındı. Yapılan aramada; 1 adet şeffaf poşet içerisinde 7,5 gr, sigara kâğıdı içerisinde 2 gr, beyaz kâğıt içerisinde 1 gr olmak üzere toplam daralı ağırlığı 10.5 gr gelen Sentetik Uyuşturucu Maddelerden Kannobinoid (bonzai) olduğu değerlendirilen maddeler ile birlikte iki adet kova tabir edilen uyuşturucu madde düzeneği ele geçirildi.

        İkamette ayrıca uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen ve bir müddet önce evden ayrıldıkları anlaşılan İ.A. ve R.N. isimli şahıslar da operasyonun devamında yakalandı. E.K. isimli şahsın yakalanması için de çalışmalara devam edildiği öğrenildi.

        (DK-Y)

        28.02.2018 18:24:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa