Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta gasp şüphelisi iki kişi tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde, kendisini başkomiser olarak tanıtıp, bir kişinin para ve cep telefonunu gasp eden şüpheli ile ona yardım eden kişi tutuklandı.

        Olay, 26 Şubat günü meydana geldi. İddiaya göre, Erbaa odun pazarında kendisini 'başkomiser Sedat' olarak tanıtan Murat Ş. (38), Salih Ö'ye ait 400 lira ile cep telefonunu gasp etti. Salih Ö. dolandırıldığını anlayınca Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Erbaa İlçe Emniyet Müdürülüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Murat Ş. ve olayla ilgisi olduğu tespit edilen Yıldıray K.'yı (31) gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

        (UY-AŞ-Y)

        28.02.2018 17:45:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa