Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "28 Şubat'ta milletin iradesine ipotek koyuldu"

        - Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği:

        - "Tarihin hiçbir döneminde zulüm payidar olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır"

        (Fotoğraflı)

        Nevzat Yücel

        SİVAS (İHA) - Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği 28 Şubat sürecinin 21'inci yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

        İlçe Hükümet Konağı önünde bir araya gelen grup adına açıklama yapan Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkan Yardımcısı Abdulkerim Özbek 28 Şubat 1997, askeri cuntanın milli güvenlik kararlarıyla aziz ve necip milletin iradesine ve geleceğine ipotek koyduğu, bir milletin bekasına karşı yapılan esaretin adı olduğunu söyledi.

        28 Şubat Milli Güvenlik Kurul kararlarının insanlık suçunun işlendiği bir utanç vesikası olduğunu söyleyen Özbek,"Toplumun büyük bir kesiminin maddi ve manevi zara gördüğü 28 Şubat darbesinin en büyük mağdurları eğitim hakkı gasp edilen, ensar görevini kendine görev adlenden İmam Hatip ve İmam Hatipli üniversite öğrencileri olmuştur. Vatana ve millete hizmette her zaman en ön safta bulunan imam hatipliler, katsayı adaletsizliğinden dolayı devlet üniversitelerine yerleşmede engellenmeye tabi tutuldular. Tarihin hiçbir döneminde zulüm payidar olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır." dedi.

        (UY-Y)

        28.02.2018 16:39:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa