Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özbaş'dan Denizlispor'a destek

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizlispor'un 3 Mart Cumartesi günü oynayacağı Manisaspor maçına katılmak isteyen Sarayköylülere passolig kartı hediye edeceğini açıkladı.

        3 Mart Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Denizlispor-Manisaspor karşılaşmasına Başkan Özbaş'tan büyük destek geldi. Başkan Özbaş, Denizlispor'a destek vermek isteyen Sarayköylülere passolig kartı hediye edecek. Ayrıca maça katılacak olan vatandaşların ulaşımını da Başkan Özbaş karşılayacak.

        Denizlispor'un tüm şehrin takımı olduğunu herkesin desteklemesi gerektiğine değinen Başkan Özbaş, "Takımımıza sahip çıkıyoruz. Denizlispor-Manisaspor karşılaşmasında hemşehrilerimizin passolig kartı bizden hediye. 3 Mart Cumartesi günü hemşehrilerimizle Atatürk Stadında olacağız. Sarayköylü hemşehrilerimizi 1 Mart 2018 perşembe günü saat 18.00'e kadar ilçe stadyumunda bulunan binamıza bir fotoğraf ve nüfus cüzdanları ile birlikte bekliyoruz" dedi.

        (GC-

        28.02.2018 14:39:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa