Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'İnci Küpeli Kız' tiyatro oyunu Siirtli sanatseverlerle buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Pervari İlçe Belediye Başkanlığının katkıları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Pervari Metod Tiyatro Gurubu tarafından sahnelenecek, "İnci Küpeli Kız" adlı tiyatro oyunu, Siirtli sanatseverle buluşuyor.

        Memur-İşçi, esnaf, öğretmen, öğrenci gibi çeşitli meslek guruplarının sahneleyeceği tiyatro oyunu, 2 Mart Cuma günü akşam 19.30'da Kültür Merkezinde sahnelenecek. Oyunun yönetmeliğini yapan Murat Özcan, Tüm Siirtli sanatseverleri davet ederek, oyunun, dram-komedi içerikli tek perdeden oluştuğunu belirtti. Oyun, konuşma engelli bir kız olan İnci'nin, resim yeteneğine sahip olmasına rağmen, okuyamamasını, asıl engellerin bedende değil, zihinlerde olduğunu, birbirini anlayarak sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla her şeyin üstesinden gelinebileceğini anlatıyor.

        (SD-MP-Y)

        28.02.2018 11:52:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa