Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atik, SODES kapsamındaki kursları inceledi

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen, Siirt Valiliği himayelerinde yürütülen projelere, Vali Ali Fuat Atik'in eşi Fulya Atik öncülüğündeki Siirt Gönül Elçileri destek verdi.

        Atik ve beraberindeki Gönül elçileri, Şehit Davut İlbaş İlkokulu bünyesinde yürütülen "Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller" projesi kapsamında düzenlenen satranç, masa tenisi, resim, tiyatro kurslarını ziyaret ederek, destek verdi. Kursiyer bayanlarla ve çocuklarla bir süre sohbet eden Atik, SODES Projelerinin önemine değinerek, yürütülen bu projelerle ilimizdeki dezavantajlı kesimlerin eğitim, sağlık sosyal ve ekonomik olarak, yaşam koşullarını daha üst seviyelere çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Proje Koordinatörü Hayrettin İleri ise yaptığı açıklamada, Projenin Merkez ilçe Conkbayır Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 250 kadını ve 80 çocuğu kapsadığını söyledi.

        (SD-MP-Y)

        28.02.2018 11:46:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa