Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li Dağdelen: "Birlik içerisinde olmalıyız"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Suriye ve Irak gibi iç savaşın etkilediği ülkeleri örnek gösteren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, partililerden halk ile aralarındaki iletişim kanallarını koparmamaları tavsiyesinde bulundu.

        AK Parti Yahşihan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı İlçe Belediye Binası Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda ilçe teşkilatı üyelerinin sorunları ele alındı ve güncel konular üzerine istişarelerde bulunuldu. Toplantıda 2019 yılında yapılması planlanan yerel ve genel seçimlere dair açıklamalarda bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Bize düşen bu seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak. Mahalle teşkilatlarımızı ve köy teşkilatlarımızı en iyi şekilde hazırlayarak eğer eksiğimiz varsa bunları gidermeliyiz. Milliyetçi Hareket Partisi ile bir ittifak hazırlığı içerisindeyiz, bu aşamada yeni bir seçim yasası da hazırlandı. Bu yasaya göre yine seçimde ittifaka değil partilere oy verilmesi söz konusu. Seçim günü yine bizler oy pusulasında partimize oy vereceğiz ki geçen seçimle aynı performansı gösterebilmemiz için yüzde 70'e yakın bir oya ihtiyacımız var. Bu sebeple çok çalışmalıyız. Bizler her birimiz birbirimizle iletişim kanallarını kapatmayalım, her daim istişare edelim. Birlik içerisinde olmalıyız, bakın Suriye ve Irak gibi ülkelere yönelik bazı devletlerin yürüttüğü politikalara, bölüp, parçalayıp güçlerini yok ediyorlar. Bizler bunları görerek hakkın doğrunun yanında olarak görevimize daha sıkı sarılmalıyız" dedi.

        "Yahşihan parlayan bir yıldız"

        Artan nüfusu, gelişen yapısı ve imkanlarıyla Yahşihan'ın parlayan bir yıldız olduğunu belirten İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Bunu başarmak kolay değil, ilçemizde nüfusumuza kayıtlı olmayan 15 bin civarında öğrenci kardeşimiz var. Biz bu başarıyı sağlarken onların ulaşım işlemleri, kanalizasyon sorunları, onların su sorunları gibi konularla da ilgileniyoruz. Tabii ki onlar, bizim başımızın tacı. 2009 yılından bu yana almış olduğumuz bütün meclis kararları halka açık şekilde yapılır, katılanların ve katılmayanların fikirlerini alırız. Bütün almış olduğumuz kararları aynı gün internet sitemizde yayınlarız. Bize kuruş kuruş sorun her kuruşun hesabını verelim, bu derece şeffaf bir belediyecilik uyguluyoruz. Yahşihan merkez belediyesinden sonra ilk defa imar planını yapan yerdir, tabii bu imar planında bugüne kadar çeşitli revizyonlar oldu. Ama bu revizyonların hepsinde vatandaşın iyiliğini ön plana almışızdır. Biz sadece fiziki anlamda değil kültürel ve sosyal anlamda da belediyecilik yapmak gayretindeyiz. Geçenlerde yaptırdığımız bir ankete göre vatandaşlarımızın en çok memnun kaldığı hizmetlerimizden birisi defin işlemleri konusunda verdiğimiz destek gözüküyor. Biz sadece burada yaşayan vatandaşlarımıza değil, Hakk'ın rahmetine kavuşan vatandaşlarımızın anısına da sahip çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

        (MT-SLH-Y)

        28.02.2018 09:05:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa