Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Jandarmasından kaçak sigara operasyonu

        - Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Datça İlçe Jandarma ekipleri tarafından Marmaris-Datça karayolunda düzenlenen operasyonda 2 bin 170 paket kaçak sigara ele geçirildi.

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ölmez

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Datça ilçesine kaçak sigara getirileceği duyumunu alan Jandarma ekipleri, plakası belirlenen araçta yaptıkları aramada yüklü miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirdi.

        Datça ilçesine kaçak sigara ve tütün mamullerinin getirileceği duyumunun alınması üzerine Muğla İl Jandarma Komutanlığı Datça İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kom Şube Müdürlüğü ekiplerince Emecik Mahallesi Balıkaşıran mevkiinde H.A.G. isimli şahsın kullandığı minibüste arama yapıldı. Minibüste 2 bin 170 paket kaçak sigara, 110 bin adet boş makaron ve 43 bin 500 gr. sarmalık kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlemler başlatılmıştır.

        (MÖ-BT)

        27.02.2018 17:51:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa