Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güner, güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Necip Karatuna

        BALIKESİR (İHA) - Sındırgı Esnaf ve Sanatkârlar Odasının genel kurul toplantısı hizmet binasında gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Halil Güner güven tazeledi.

        Sındırgı Esnaf ve Sanatkarları oda seçimlerine 3 aday başkanlığa talip oldu. Esnaf Odaları seçimlerinde Divan Başkanlığını Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (BESOB) Fehmi Erdem yaptı. Konuşmalar sonrası yapılan seçimde 734 kayıtlı üye oy kullandı. Mevcut başkan Halil Güner 469 oy alırken diğer adaylar, Mustafa Yar 161, Bülent Ata ise 98 oy aldı.

        Yeniden başkanlığa seçilen Güner , "Yapılan seçimlerde aday olan arkadaşlarımızı da, seçimlerin demokrasi şölenine dönüşmesine katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Yeniden aldığımız bu görevde Allah bizleri mahcup etmesin inşallah. Esnafımız için, halkımız için yeniden daha güzel, daha faydalı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin" şeklinde konuştu.

        (HT-BD)

        27.02.2018 13:49:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa