Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çayırova Belediyesi Hospitalpark Hastanesi'ni tercih etti

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Çayırova belediyesi, Belediye bünyesinde çalışmakta olan tüm personel ve personellerin birinci derece yakınları için Hospitalpark Darıca Hastanesi ile protokol imzaladı.

        Sağlıkta Güvenle 21. yılını tamamlayan Büyük Anadolu Grubu hastanelerinden Hospitalpark Darıca Hastanesi, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile kurumsal protokollere devam ediyor. Çayırova Belediyesi ile Hospitalpark Darıca Hastanesi arasında kurumsal protokolü imzalandı. Çayırova Belediyesi ile gerçekleştirilen kurumsal protokol kapsamında Belediye bünyesinde çalışmakta olan tüm personel ve personellerin birinci derece yakınlarının sağlığı Hospitalpark Darıca Hastanesine emanet olacak.

        Protokol imzalarının atılması için bir araya gelen Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dilediler.

        (MK-GY-Y)

        27.02.2018 12:25:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa