Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çemişgezek'te toplu sözleşme imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Sezai Akın

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde imzalanan protokolle işçilere yüz 10 zam yapılmasına karar verildiği bildirildi.

        Çemişgezek Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza törenine Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy ile Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı katıldı. İmzalanan sözleşme çerçevesinde iki yıllık bir anlaşmaya varılarak her yıl için yüzde 10 zam yapılması karara bağlandı.

        İşçilerin daha iyi koşullarda çalışması için sendika olarak ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini belirten Cavlı, iki yıllık süreyi kapsayan maaş zammıyla birlikte çalışanların sosyal hak ve ücretlerinin iyileştirildiğini söyledi.

        İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy ise işçilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu ve onların hizmetleri sayesinde daha iyi bir ilçede yaşadıklarını söyledi.

        (SA-HİV-Y)

        26.02.2018 17:35:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa