Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şarkışla'da Hocalı Katliamı sergisi

        (Fotoğraflı)

        Hüsnü Ferhat Köse

        SİVAS (İHA) - Şarkışla Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Hocalı Katliamı'nın 26'ncı yıl dönümü nedeniyle sergi açıldı.

        Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan ve Azeri sivillerin Ermenistan'a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde öldürülmesiyle sonuçlanan Hocalı Katliamı'nın yıl dönümü nedeniyle Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından sergi açıldı.

        Aşık Veysel Kültür Merkezinde açılan sergide Hocalı Katliamı'nı anlatan 37 fotoğraf yer aldı. Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Şimşek, "Şehit olan Azeri kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum Bizler her daim kardeş ülke Can Azerbaycan'ın yanındayız. Bu katliamı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız."dedi.

        (UY-Y)

        26.02.2018 14:29:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa