Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaç'ta esnaftan Aytaç'a güven oyu

        (Fotoğraflı)

        Hakan Demir

        MANİSA (İHA) - Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda, 7 yıldır görevini sürdüren mevcut başkan Mehmet Aytaç yeniden başkanlığa seçildi.

        Kırkağaç Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan olağan genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan heyetini oluşturulmasının ardından kooperatifin; gelir, gider raporları, tahmini bütçe ve denetim kurulu raporları okundu. Daha sonra seçim maddesine geçildi. Divan başkanlığına tek liste, mevcut başkan Mehmet Aytaç tarafından sunuldu. Gerçekleştirilen oylamada Mehmet Aytaç ve yönetim kurulu, üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçildi. Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aytaç, "Kongremizi katılan esnaf arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. 7 yıldır başkanlık yapıyordum. Arkadaşlarımızın desteğiyle 3 yıl daha bu görevi sürdüreceğim. 7 yıllık sürede Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizi çok iyi yerlere getirdiğime inanıyorum. Yine bu şekilde çalışacağıma söz veriyorum" dedi.

        Kongreye, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kooperatifi Başkan Vekili Sait Başbelen, çevre ilçelerin oda başkanları ve Kırkağaç esnafı katıldı.

        (HD-ÖND-Y)

        26.02.2018 12:16:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa