Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kar yağışı ve sis hayatı olumsuz etkiliyor

        - Kazdağlarında kar yağışı başladı, sis trafiği olumsuz etkiliyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçesinde yer alan Kazdağlarının yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ve yoğun sis araç trafiğini olumsuz etkiliyor.

        Sabah saatlerinde rüzgarın poyraz yönüne dönmesiyle birlikte Kazdağlarından geçen Balıkesir Edremit, Çanakkale Çan karayolunda kar yağışı ile birlikte başlayan yoğun sis, araç trafiğini olumsuz etkiliyor. Bir çok araç kar yağışı ve sis nedeniyle konvoylar halinde hareket ederken, bazı vatandaşlar da yeni yağan karın keyfini çocuklarıyla çıkarmayı tercih ediyor. Yetkililer bölgede gece saatlerinde hava sıcaklığının daha da düşeceğini, zaman zaman kar yağışlarının devam edebileceğini bu yüzden sürücülerin bu yol kesiminde özellikle buzlanma riskine karşı gerekli önlemleri almalarını istediler.

        (EME-AŞ-Y)

        25.02.2018 19:20:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa