Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende ESKKK'da Seydi Güşen güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK)'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Seydi Güşen güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

        Kooperatif toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurul, yönetim ve denetim kurulu raporu, bilanço ve gelir gider tabloların okunması ile devam etti. Denetim kurulu raporunun okumasının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

        Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Seydi Güşen "Genel kurulumuzun hayırlı olmasını yüce Allah'tan diliyorum. Bizim amacımız yıllardır olduğu gibi bundan sonra da esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmektir" şeklinde konuştu.

        367 oyun kullanıldığı genel kurulda Seydi Güşen 310, Ümit Kılıçer 47 oy alırken 10 oy da geçersiz sayıldı

        Yeniden Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Seydi Güşen'in yönetiminde ise "Türkay Kahraman, İbrahim Ölçer, Ali Rıza Ormancı ve Harun Eke" bulunuyor

        (İHU-BT-SD-Y)

        25.02.2018 14:02:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa