Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görev başındaki polislere mangallı moral

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da, faaliyet gösteren iki esnaf tarafından polislere destek ve moral vermek amacıyla mangal yapıldı.

        Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatına destek olmak ve polislere moral vermek amacıyla Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü mevkiinde yapılan uygulama noktasına katılan Adıyamanlı esnaflardan Mirhan Dağ ile İsmail Bakır, polislere mangal yaptı. Uygulama noktasında bulunan polislere mangal yapan iki esnaf, birlik ve beraberlik mesajları da vererek her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını dile getirdi. 30 kişilik mangal yapan esnaf Mirhan Dağ ile İsmail Bakır, yaptıkları mangalları tek tek görev başında olan polis memurlarına ikram etti. Polislere moral vermek amacıyla mangal yaptıklarını dile getiren esnaf Mirhan Dağ ile İsmail Bakır, "Bizler için, vatan için gece gündüz demeden canlarını vermeye hazır bekleyen polislerimize destek ve moral vermek amacıyla uygulama noktasında bir mangal yapma programı düzenledik. Polislerimizde yapılan mangaldan dolayı oldukça memnun olup keyif duydular. Bizler her zaman devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Allah güvenlik güçlerimizi korusun ayağını taşa değdirtmesin" ifadelerini kullandı.

        Uygulama noktasında görev yapan polis memurları ise esnaf Mirhan Dağ ile İsmail Bakır'a, teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        25.02.2018 13:35:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa