Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GSO'nun E-Ticaret Sitesi "Gsotrade.com" yayın hayatına başladı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E-Ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, GSO E-Ticaret Atağı Projesi kapsamında hazırlanan 'gsotrade.com' web sitesi yayın hayatına başladı.

        E-Ticaret dönüşümü projesi olan gsotrade.com'a kayıt olan firmalar, bir yıl boyunca kendileri için özel hazırlanan web sayfasında 7 farklı dilde 800 ürününü videolarla, fotoğraflarla tanıtabilecek.Firmaların kendilerine özel dijital katalog da oluşturabildikleri projede ayrıca üretilen ürünler de elektronik ortamda satılabilecek.

        GSO üyeleri, üretmiş oldukları ürünlere yönelik 228 ülkedeki 9,5 milyondan fazla ithalatçı arasından doğrulanmış, güvenilir alıcı bilgilerine erişebilme imkanı bulurken aynı zamanda ithalatçı firmaların bilgilerine ve ticaret detaylarına da ulaşabilecek.

        Bununla birlikte proje kapsamında katılımcı üyelere yönelik 1 yıl boyunca E- Ticaret konusunda çeşitli eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilecek.

        GSOTRADE portalına üye olan firmalara özel hazırlanacak sayfalarda, doğrudan müşteri bilgilerine ve potansiyel alıcılara erişim imkanı, ürün sergileme ve satış hakkı, İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça, Çince dillerinde hizmet, müşterilerine özel şifreli girişle online showroom oluşturma imkanı, 8 farklı kullanıcıyla erişim hakkı, özel dijital katalog oluşturma imkanı, E- Ticaret sipariş takip ve raporlama modülü gibi birçok seçenek de yer alıyor.

        (SD-AOA-Y)

        25.02.2018 10:32:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa