Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Valisi Ustaoğlu Afrin gazilerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan askerleri evlerinde ziyaret etti.

        Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin kentinde başarıyla sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Bitlisli askerleri ziyaret etti. İlk olarak Adilcevaz ilçesine giden Vali Ustaoğlu, Piyade Onbaşı Servet Alkan'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Gazi Alkan'ın ailesi ile görüşen Vali Ustaoğlu, gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirterek, "Bu vatan, bu millet size minnettar" dedi.

        Daha sonra Bitlis merkeze gelen Vali Ustaoğlu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralanan Tankçı Uzman Çavuş Serhat Solmaz'ı Kireçtaşı köyündeki evinde ziyaret etti. Ankara'daki tedavisinin ardından memleketi Bitlis'e gelen Gazi Solmaz, mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek, "Bir daha olsa bir daha giderim" dedi.

        Vali Ustaoğlu ise, "Şehitlerimiz oluyor, gazilerimiz oluyor ama Allah'ın izniyle başaracağız. Allah sizin gibi kahraman Mehmetçiklerimizden razı olsun. Rabbim şifa versin" diye konuştu.

        (VO-MK-Y)

        24.02.2018 23:08:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa