Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Işık ihlali kaza getirdi

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Nazilli Ordu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada iki sürücünün de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edildi.

        Kaza Ordu Caddesi 23 Nisan parkı yakınlarınsa meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eski devlet hastanesine yönüne doğru seyir halinde olan 34 FBD 70 plakalı araç, Yeni mahalle yönüne ilerleyen 09 E 0336 plakalı araç ile çarpıştı.

        Çarpışmanın şiddeti ile yaralanan sürücülerden Servet K. (49) ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası iki araçta maddi hasar medyana gelirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıkları iki araç sürücüsünün de kırmızı ışık ihlali yaptığını ileri sürdü.

        (ES-İK)

        24.02.2018 17:22:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa