Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güroymaklı öğrencilerden Afrindeki Mehmetçik'e mektup

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak ilçesindeki öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçik'e yazdıkları mektupları Türk bayrağıyla İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir'e teslim etti.

        Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Beldesi Ortaokul öğrencileri, Afrin'de mücadele veren askerlere destek amacıyla mektup yazdı. Öğrenciler yazdıkları mektupları bir Türk bayrağıyla okul müdürü Mustafa Atalay öncülüğünde ziyaret ettikleri İl Jandarma Komutan Albay Demir'e verdi. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Atalay, "Amacımız, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında vatanı ve milleti uğruna canla başla savaşan Mehmetçik'e moral vermek ve dualarımızla yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Afrin harekatında Mehmetçik'e verilmek üzere bir Türk bayrağı ve mektuplar gönderdik" dedi.

        Öğrencilerden Sevcan Geyik ise Mehmetçik'e gönderdiği mektubunda, şu ifadelere yer verdi: "Ey vatan, bayrak, millet uğruna gözünü kırpmadan savaşan Türk askeri. Ben Sevcan Geyik. Gölbaşı Ortaokulu 8. sınıf öğrencisiyim. Belki beni tanımıyorsunuz ama ben sizi çok iyi tanıyorum. Şu ana kadar iki ağabeyimin olduğunu düşünüyordum. Ama yanılmışım benim binlerce ağabeyim varmış. Çünkü ağabeyim dediğim gözünü kırpmadan vatanı için savaşanlardır. İşte onlar sizsiniz bu mektubu yazmamdaki amacım yalnız olmadığımızı arkamızda büyük bir Türk ordusunun olduğunu bildirmektir. Belki sizden uzaktayız ama kalbimizle, dualarımızla, desteklerimizle her zaman yanınızdayız" dedi.

        (GO-ŞAK-Y)

        24.02.2018 16:22:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa