Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sekmen: "Gençlik Türkiye'nin öznesidir"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

        Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Ali Aydemir ve Gençlik Meclisi Üyelerinin katıldığı buluşmada Başkan Sekmen, gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

        "Gençler Gençlikten Büyüktür" sloganına dikkati çeken Başkan Sekmen, "Gençlik, toplumların en büyük sermayesidir. Gençlik, Türkiye'nin öznesidir. Çocukluktan gençliğe geçen neslin toplumsallaşması, mevcut olan toplumun kültürünü, kalkınmasını ve neslinin sürdürülmesini sağlaması bir toplumun kendisini devam ettirmesi açısından oldukça önemlidir. Sürdürülebilir bir gençlik politikası biz siyasetçilerin üzerinde önemle durduğu bir konudur. Gençlerimiz şuan bulundukları sıraların ve onlara sağlanan eğitim imkânlarının kıymetini çok iyi bilmelidir. Eğitimli bir birey olmak gençlerimiz sürekli okumalı ve kendini geliştirmelidir" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        24.02.2018 15:43:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa