Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataç'tan geçmiş olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sakintepe mahallesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu maddi hasar meydana gelen Palmiye Tarım Soğuk Hava Tesisleri'ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

        İşletmenin yönetim kurulu başkanı Şefaattin Gürsoy ve diğer yetkililer ile bir araya gelen Başkan Ataç, yangın sonucu meydana gelen hasar konusunda bilgiler aldı. Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi ile Prof. Dr. Türkan Saylan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi'nin destekçileri arasında bulunan Palmiye Tarımın sosyal sorumluluk ilkeleri ile örnek teşkil eden bir işletme olduğunu ifade eden Başkan Ataç, "Yaşanan talihsiz kazadan ötürü çok üzüldüm, neyse ki yaralarını hızlıca sardıklarını görüyorum. Palmiye Tarım, sosyal sorumluluk ilkelerine bizzat şahit olduğum örnek bir işletme. Üretimini yaptığı sebze ve meyveleri, bizim aracı olduğumuz platformlara da ulaştırıyorlar. İşletmelerimizin kötü günlerinde yanlarında oluyoruz, bir kez daha geçmiş olsun" şeklinde konuştu.

        Eskişehir ve Antalya başta olmak üzere yaş sebze-meyve üretimi ve satışı yaparak Türkiye'nin her yerine sevkiyat gerçekleştiren Şefaattin Gürsoy da ziyareti ve iyi dilekleri için Başkan Ataç'a teşekkürlerini iletti.

        (MR-Y)

        24.02.2018 14:00:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa