Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de CHP'li kadınlar çocuk istismarının önlenmesi için çalışma başlattı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlıklarına gönderilen Çocuk İstismarının Kadınlar Durduracak basın açıklaması Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Kalabalık bir gurubun da destek verdiği basın açıklamasını Kadın Kolları Başkanı Songül Erkeskin okudu.

        Cumhuriyet Meydanında toplanan kadınlara çok sayıda erkek de destek verirken. CHP İlçe Başkanı Tarık Erdil ve CHP'li eski belediye başkanı Fikret Akova'da da kadınları yalnız bırakmadı. Kadınlar çok sayıda pankart açtı. Burhaniye CHP Kadın Kolları Başkanı Songül Erkeskin sloganlarla desteklenen konuşmasında söyledi."Çocukların, güvenilir bir ortamda büyümelerini sağlamak hükümetin en öncelikli sorumluluğuyken, her gün yeni bir çocuk istismarı haberi ile uyanıyoruz."dedi.

        Erkeskin "İnsanlığın partisi, dili, dini, ırkı yoktur, istismar insanlık suçudur ve çocuklarımız geleceğimizken onları korumak hepimizin göreviyken susmak buna sessiz kalmak suça ortak olmaktır. Biz suç ortağı olmayacağız. Takipçi olacağız, denetçi olacağız, önleyen olacağız. "Cumhuriyet Meydanındaki kalabalık topluca hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sessizce dağıldı.

        (FT-EME)

        24.02.2018 12:41:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa