Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Akademi Lise eğitmenleri, Yazar Ömer Tuğrul İnançer ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Akademi Lise eğitmenleri, Yazar Ömer Tuğrul İnançer tarafından gerçekleştirilen "Aile" konulu söyleşide bilinçlendirildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren İzmit Akademi Lise eğitmenleri, Yazar Ömer Tuğrul İnançer ile buluşturdu. İzmit Akademi Lise Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sohbete eğitmenler yoğun ilgi gösterdi. Ömer Tuğrul İnançer, söyleşide sevginin önemine dikkat çekerek, "Birbirimizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız hükmüne göre birbirimizi sevmeliyiz. Lakin, bir takım insanlar var" dedi.

        Çocuğun daha doğar doğmaz ailede dedeye, halaya, amcaya benzetildiğini söyleyen Yazar Tuğrul İnançer, "Aslında herkes kendine benzer. Niye ille birine benzetmeye çalışıyoruz. Çocuk biraz büyür bu defa da o bilindik, 'Anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun' sorusuna maruz kalır. O yavru sevgi tercihi mecburiyetinde kalıyor. Anne baba birbirine tercih edilir mi? Sevginin birbirine tercih edilmeyecek bir şey olduğunu bilmeliyiz" diye konuştu.

        İnançer, söyleşinin sonunda kendisini İzmit Akademi Lise eğitmenleriyle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na teşekkür etti.

        (MK-İÇ)

        24.02.2018 10:45:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa