Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta'da bağımlılıkla mücadele tiyatrosu

        (Fotoğraflı)

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA)- Isparta'da bağımlılıkla mücadele konularını içeren 'Cehalet' isimli tiyatro yoğum katılımla sahnelendi.

        Isparta Ülkü Ocakları ve Sav Belediyesi işbirliğiyle bağımlılıkla mücadele konularını içeren tiyatro geniş katılımla gerçekleştirildi. Sav Kasabası Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen 'Cehalet' isimli tiyatro oyunu Ülkü Ocakları Genel Merkezi bünyesindeki tiyatro ekibi tarafından sahnelendi.

        Yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte tiyatro oyunu sonrasında konuşan Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de faaliyet gösteren eli kirli uyuşturucu çeteleri varlık sürdürmekte ve bütün emelleri gençliğimizi zehirlemekte. Bizler bu uğurda, Ülkü Ocakları Genel Merkezi, Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanlığı olarak madde bağımlılığına ve uyuşturucu kullanımına engel olmak için elimizden geleni yapmaktayız" dedi.

        Avşar'dan Ülkü Ocakları'na teşekkür

        Gerçekleştirilen etkinliğin hayli faydalı olduğunu dile getiren Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ise Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek, bağımlılık konusunda yapılan çalışmalara katkı sunanlara minnettar olduğunu söyledi.

        (FK-SÇ-Y)

        24.02.2018 09:14:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa