Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marangozlar Başkan Alıcık'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetimi Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

        Nazilli Marangoz ve Ağaç İşleri Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bıçakçı, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Uğur, Avni Sakallı, Mehmet Erol, Tarık Kösem, Coşkun Durmaz, Tahir Gümüş, Osman Gönüllü, Nermin Zengin, Engin Dokuzoğlu, İsmail Kayabaş, Ahmet Evren, Ahmet Bahadır, Uğur Emre Özcan ve Genel Sekreter Sevim Kılıç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyaretlerinden dolayı Çetinkaya ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, "İlçemizde yapılan esnaf odası seçimlerinde başkanlarımızda pek bir değişiklik olmadı. Mevcut başkanlarımız üyelerine karşı büyük bir sorumluluk ve bilinçle hareket ediyor. Bu nedenle tüm oda başkanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bu nedenle esnaflığın zorluklarını bilirim. Nazilli Belediyesi olarak esnaf kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Esnafımızın içi rahat olsun. Her zaman onların yanındayız" diye konuştu.

        Yeni dönemde de üyelerine en iyi şekilde hizmet edeceğini söyleyen Çetinkaya, "Üyelerimiz sağ olsun beni tekrar göreve seçti. Biz de yeni yönetimimizle başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımız şimdiye kadar üyelerimizin yanında oldu. Bundan sonra da desteğini görmek isteriz" ifadelerini kullandı.

        (MB-Y)

        24.02.2018 09:12:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa