Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uçar, İYİ Parti ilçe yönetimini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ölmez

        MUĞLA (İHA)-İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Arif Bayazıt ve ilçe yönetimi, ilk ziyaretlerini Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a gerçekleştirdi.

        Ziyarette konuşan İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Arif Bayazıt , "İYİ Parti sadece siyasi bir parti değildir: Türk milleti ve Türkiye'nin çıkarlarını tüm kişi ve kurumların üstünde tutan, halkı sağ-sol diye ayırmadan kucaklayan merkez bir partidir. Bir parti olmanın ötesinde bir iyilik hareketidir. Ülkemizin kötü gidişatına dur demek isteyen herkes için bir umuttur" dedi.

        Belediye Başkanı Gürsel Uçar'da, ziyaretlerinden dolayı parti yönetimine teşekkür etti. Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Uçar, "Siyasi partiler halkın zenginliğidir, halkın özgürlüğüdür. Sizlerin bir siyasi partide çalışmanız demokrasiye güç verir, halka güç verir. Olmanız gerekiyor, bu demokrasinin gereğidir. "Sonuçta baktığımız zaman her ne kadar bazı konularda ayrışsak da bu ülkenin sisteminin koruyucusu bizleriz. Farklı konulardaki ayrışmamız bizi tamamıyla ayrıştırmaz" diye konuştu.

        (MB-Y)

        24.02.2018 01:02:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa