Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ekonomi Bakanlığı heyetinden Vali Güvençer'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - 23-24 Şubat tarihlerinde yapacakları firma ziyaretleri ve değerlendirme toplantısı için Manisa'ya gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kadir Bal ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti. Heyette, 23, 24 ve 25. Dönem Denizli Milletvekili, Bakan Başdanışmanı Mehmet Yüksel ile İhracat Genel Müdürü Ö. Volkan Ağar yer aldı.

        Ziyarette konuşan Müsteşar Yardımcısı Kadir Bal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin talimatlarıyla, nisan ayından itibaren turnelere çıkarak firmaları ziyaret ettiklerini belirterek, "Bugüne kadar 41 ilde bin 500 firmayı birebir ziyaret ettik. Ziyaretimizin sebebi de sanayicilerimizin, ihracatçılarımızın, üreticilerimizin sıkıntılarını yerinde dinlemek, çözüm üretebiliyorsak orada üretmek, üretemiyorsak Ankara'da ilgili bakanlıklarla görüşerek çözüm bulmak ve sanayicilerimizin, ihracatçılarımızın hayatını kolaylaştırmak. Bu kapsamda bu turnemizde 5 İle geldik. Manisa merkezli olmak üzere, Uşak, Afyon, Kütahya, Aydın ilinde ayrı ayrı gruplar, Manisa'da 3 ekibiz. Her ekibin başında bir genel müdür ve genel müdür yardımcımız var. Onların altında bakanlığın ilgili birimlerinden, uygulamacı birimlerinden daire başkanları, uzmanlar, şube müdürleri eşlik ediyor. Bu turnede 100 firma bu 5 ekiple, Manisa'da 30 firma birebir ziyaret edilecek. Ziyaretlerde firma yetkilileriyle en az 1-1,5 saat sohbet ediyoruz" dedi.

        Firmalara yaptıkları ziyaretlerde bakanlık hizmetlerini tanıtarak talepleri dinlediklerini ifade eden Bal, 24 Şubat Cumartesi günü öğleden sonra, Manisa Ticaret ve Sanayi Odasında genel bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını söyledi.

        Bal, ziyaret sırasında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e Ekonomi Bakanlığının yayınladığı Devlet Yardımları Rehberi 'Türkiye Gücünü ve Potansiyelini Keşfet' adlı kitabı hediye etti.

        Vali Güvençer, nazik ziyaretleri nedeniyle Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kadir Bal ve ekibine teşekkür ederek, Manisa'da yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diledi. Bakanlığın yayınladığı kitabı Türkiye'nin gerçek gücünün Ekonomi Bakanlığı eliyle yeniden keşfi açısından değerli bulduğunu söyledi.

        (SC-Y)

        23.02.2018 19:31:57 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa