Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarla yollarının bakım ve onarımı daha sağlıklı yapılacak

        - Tarla yollarının bakım ve onarımı konusunda toplantı düzenlendi

        - Tekirdağ'da 'Tarla Yolları Toplantısı'

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, "Tarla Yollarının Bakım ve Onarımı" ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda 11 ilçenin Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlıklarının da katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda tarla yollarının bakım ve onarımı hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, kurumlar arasında bir protokol imzalanması için karar alındı ve taslak protokol oluşturuldu.

        Toplantıda ayrıca, Tekirdağ'daki 11 ilçenin Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlıklarının da yer aldığı bir toplantıda, tarla yollarının bakım ve onarımının daha sağlıklı ve kalıcı olması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, önceleri ihale usulüne göre yürüttüğü tarla bakım çalışmalarını, kendi bünyesine kattığı yeni iş makineleri ile daha kalıcı ve sağlıklı hale getirmeyi amaçlıyor.

        (İSM-MEF-Y)

        23.02.2018 18:29:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa