Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Yardımcısından Başkan Kayda'ya teşekkür ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektör Yardımcısı Bilal-i Habeş Gümüş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.

        Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yar. Doç. Dr. Özhan Kalaç, Yapı İşleri Daire Başkan Vekili Ferhat Şeker ile birlikte ziyarette bulunan Rektör Yardımcısı Gümüş, Salihli Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine yaptığı katkılar ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkürlerini iletti.

        Eğitimci bir Belediye Başkanı olarak eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Kayda, "Salihli'ye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. 2017-2018 yılı öğretim döneminde eğitime başlayan yeni fakültemiz öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi.

        Başkan Kayda, ziyaretlerinden dolayı Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektör Yardımcısı Bilal-i Habeş Gümüş ile beraberindekilere teşekkür etti.

        (BA-SC)

        23.02.2018 17:49:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa