Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alo Evlat Ekibi Kartepe'ye ayak bastı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı üstlenen ve sağlık durumu uygun olan Kartepeli büyükler kutsal topraklardaki Umre görevini gerçekleştirerek Kartepe'ye döndüler.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projelerinden biri olan Alo Evlat hattı birimi bakımını üstlendiği Kartepe'li büyüklerin Umre isteklerini yerine getirdi. Başkan Üzülmez'in önderliğinde oluşturulan 15 vatandaşın yanı sıra Alo Evlat Hattı ekibinden 5 personel de yaşlıların bakımı ve sorumluluğunu üstlenmek üzere görevli olarak yer aldığı kafile Kartepe ilçesine döndü.

        Önce Mekke'ye son Medine'de giderek 20 günlük Umre görevlerini yerine getiren Kartepeli büyükler Cengiz Topel Havaalanından yurda giriş yaptılar. Kafilede yer alan bütün büyükleri ile yakından ilgilenen Alo Evlat ekibi, yanlarından getirdikleri hurma ve zemzem sularıyla birlikte evlerine sağ salim ulaştırdılar. Kartepeli büyüklerin Umre dönüşü yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu.

        Kartepeli büyüklerin en önemli arzularından birini yerine getirdiklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Alo Evlat tarafından bakımı yapılan büyüklerimizin en büyük arzularını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin kabrinin bulunduğu Medine'ye, hem de dünyanın merkezi olan Mekke'ye gittik. Allah sağlıklı bir şekilde gidip gelmeyi bizlere nasip etti. Kutsal topraklarda ülkemizin birliği ve beraberliği için dualar edildi. En öncelikli duamız Mehmetçiklerimiz oldu. Kartepeli büyüklerimizin yaşadıkları mutluluk bizim en büyük motivasyon kaynağımız ve gururumuzdur" dedi.

        (CA-OA-Y)

        23.02.2018 17:39:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa