Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da Asri Mezarlığı'na 5 bin fidan dikildi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Asri Mezarlığına, "Temiz ve Yeşil Bir Mezarlık İçin Halkımızla El Ele" sloganıyla ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

        Programa Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin, Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Murat Sütçü, Birim Amirleri ve Necat Nasıroğlu İlkokulu öğrencileri katıldı. Etkinlikte ilk sözü alan Mezarlıklar Müdürü Sütçü, "Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak Değerli Başkanımızın büyük destekleriyle start verdiğimiz, dini ve kültürel mirasımızın önemli bir yerini tutan mezarlıklarımızın gelecek nesillere daha doğal, temiz, modern ve ziyaret edilebilir bir mezarlık bırakmak için Asri Mezarlıkta fidan ve çiçek dikme kampanyasını bir milat olarak başlatıyoruz. 2018 yılı sonuna kadar tüm mezarlıklarımızda 10 bin adet fidan dikmeyi hedefliyoruz. Şuana kadar yaklaşık olarak 5 bin adet diktik. Diğer 5 bin adeti ise yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

        Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin ise, "Hepinizin bildiği üzere, mezarlıklarımız bizlerin manevi değerlerinin en yüksek olduğu mekânlardır. Bizler de Batman Belediyesi olarak göreve geldiğimiz süre içerisinde mevcut mezarlıklarımızın iyileştirilmesi noktasında birçok çalışmalar yaptık. Ben öncelikle başta müdürümüze ve ekibine bu yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu programı siz değerli minik ve genç kardeşlerimizle gerçekleştirmemizin sebebi de, toplumsal değerler eğitimi olarak sizlerin bu bilince, bu yaşta erişmenizi ve toplumsal sorumluluk bilincini kazanmanız amacıyla sizi buraya davet ettik" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından fidan dikimi yapılarak, etkinliğe katılanlara kumanya ve çay ikram edildi.

        (OA-MP-Y)

        23.02.2018 17:37:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa