Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akü ve su sayacı hırsızları güvenlik kameralarına yakalandı

        - Çok sayıda akü ve su sayacı hırsızlığıyla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde, çok sayıda akü ve su sayacı hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre; Efeler ilçesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen otodan akü hırsızlığı ve ikametlerden su sayaçları hırsızlığı olaylarını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdikleri belirlenen S.S. (25) ve B.K. (35 isimli şüphelileri güvenlik kamerası kayıtlarından tespit ederek yakalandı.

        Şüphelilerin adreslerinde yapılan arama S.B. ve O.H'ye ait araçlardan çalınan 4 adet akü ve sahibi henüz tespit edilemeyen 9 adet akünün yanı sıra 6 ayrı ikametten çalınan su sayaçları ele geçirildi. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri satın alan E.D. (39) ve M.D. (33) isimli şahıslar da yakalanarak ifade işlemleri için emniyete getirildi.

        İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi arasında bulunan hırsızlık şüphelisi S.S ve B.K. tutuklanırken, diğer şahıslar serbest bırakıldı. Hırsızlık şüphelilerinin yakalanmasını sağlayan güvenlik kamerası kayıtlarında, şüphelilerin araçlarıyla adreslere gelip akü ve su sayaçlarını alarak gitmeleri görüntülere yansıdı.

        (MB-Y)

        23.02.2018 17:26:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa