Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Musa Yıldırım, Beden Eğitimi öğretmenleriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ali Koyuncu

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım ilçede görev yapan Beden Eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi.

        Nurdağı Kaymakamlığı'nın toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından öğretmenler kendilerini tanıttı. Eğitimin önemine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, "Takımı olmayan okul olmamalıdır. Akademik başarı içinde mutlaka sağlıklı bir beyin olmalıdır. Gençlerin fiziksel aktivitelere kesinlikle katılması gerekir. Sportif başarılar sayesinde okulun ve ilçenin adı daha çok duyulacak. Bu durumun velilere anlatılması gerekir. SODES Kapsamında her okula futbol, voleybol ve basketbol topu verilecek" diye konuştu.

        (AKG-SD-Y)

        23.02.2018 17:20:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa