Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılkaya halkından Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Koçarlı Kızılkaya Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Avcı ve Kızılkaya halkı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Kızılkaya halkının Başkan Çerçioğlu ile hizmet gördüğünü belirten muhtar Avcı, yapılan çalışmadan dolayı halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

        Kızılkaya halkı adına Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Muhtar Mehmet Ali Avcı, Avcı, "Kızılkaya mahallemizin 50 yıllık su sorunu Topuklu Efe sayesinde çözüldü. Bunun yanında alt ve üst yapı olarak mahallemiz büyük hizmet gördü. Bugüne kadar görmediğimiz hizmeti Büyükşehir ile gördük. Çok memnunuz. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman başkanımızın yanındayız. Yapılan hizmetler karşısında mahalle halkım ile birlikte Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kendisinden Allah razı olsun" diye konuştu.

        Kızılkaya Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Avcı ve Kızılkaya mahalle sakinlerine yaptıkları nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir olarak her zaman yanınızdayız. Hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Halk ister Büyükşehir yapar" diye konuştu.

        (MB-Y)

        23.02.2018 17:02:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa