Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey'den eğitimde bir ilk daha

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Eğitime vermiş olduğu destekle adından sıkça söz ettiren Şahinbey Belediyesi, bir ilke daha imza atarak sosyal tesislerinde DGS (Dikey Geçiş Sınavı) Kursu açıyor.

        Şuurlu bir nesil yetişmesi adına sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde birçok örnek projelere imza atan Şahinbey Belediyesi proje halkasına bir yenisini daha ekleyerek, DGS (Dikey Geçiş Sınavı) Kursu açmak için çalışmalarını başlattı. Şahinbey Spor ve Eğitim Merkezi'nde açılacak olan DGS kurslarının müracaatları alınmaya başlandı.

        Binlerce öğrenci üniversiteye hazırlanıyor

        Şahinbey Belediyesi 6 sosyal tesisinde eğitim alan 2 bin 213 öğrenci, öğretmenler gözetmenliğinde YKS sınavına hazırlıyor. Dağıtılan kitapçıklar ve testlerle YKS sınavına hazırlanan öğrencilerden hiçbir ücret talep edilmezken, eğitim de eşitlik fırsatı da sunuyor.

        Şahinbey'de okuma yazma bilmeyen kalmayacak

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eğitim anlamında belediye olarak birçok alanda hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak, yıllardır verdiğimiz okuma yazma kurslarına Cumhurbaşkanımızın başlattığı okuma yazma seferberliği ile yenilerini ekliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana 3 bin 453 vatandaşımıza okuma yazma öğrettik. 110 gençlik merkezi ve sosyal tesisimizde açtığımız okuma yazma kurslarına okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

        (LO-SD-Y)

        23.02.2018 16:38:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa