Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayak Eğitim Kampı ve Şampiyonası düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Sefa Tetik

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Nene Hatun Çocuk Evlerinde kalan çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik ve Spor Kulübü tarafından "Milletin Çocukları 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacak" sloganıyla düzenlenen Kayak Eğitim Kampı ve Şampiyonasına katıldı.

        Şampiyonaya katılan çocuklar Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Nihat Polat ile birlikte ASP il Müdürü Cemil İlbaş'ı ziyaret etti.

        Çocukların çeşitli konularda yetenekleri doğrultusunda yönlendirildiğini belirten İlbaş "Çocuklarımızın sportif alanda başarılı çalışmalara imza atması bizleri gururlandırıyor. Çocukların eğitim alanında olduğu gibi sanat ve spor alanlarında başarılı çalışmalar yapması, başarılı sonuçlar doğurmaktadır. Çocuklarımızı bu konularda çalıştırmaya ve yönlendirmeye devam edeceğiz. Şampiyona 15 Temmuz ruhunun yaşatılması adına çok önemli bir yere sahip" dedi.

        Ziyarette ASP İl Müdür Yardımcıları İsmet Erdal ve Tamer Ekinci de hazır bulundu.

        (ST-ÖB-Y)

        23.02.2018 16:14:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa