Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Gündoğdu şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Şemsettin Aydoğdu

        ELAZIĞ (İHA) - Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ilçedeki şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

        Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ilçe protokolü ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle öğretmenevinde düzenlenen programda bir araya geldi. Kaymakam Gündoğdu, şehit yakınları ve gazilerle birebir ilgilendi. Programda şehitlere ve Afrin'deki Mehmetçiğe dua edildi.

        Bu ülkenin kolay kazanılmadığını belirten Kaymakam Hasan Gündoğdu, "Bu seviyelere kolay gelinmedi. Çanakkale ve Balkanlardaki zaferlerimizi unutmadan gelecek nesillerimize ulaştıralım. Afrin'de ki kahraman askerlerimizin muzaffer olmalarını ve zaferle dönmelerini diliyorum. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

        Şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmanın kendisini mutlu ettiğini dile getiren İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, "Biz bir gün değil her gün şehitlerimiz ve gazilerimize gurur duyuyoruz. Bu vatan kendiliğinden vatan olmadı. Tarih boyunca şehit ve gazilerimiz oldu. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Dünyanın merkezinde bir yerdeyiz. Tüm şer güçlerin sürekli gözü bizde. Bizans oyunları hiçbir zaman bitmedi ve bitmeyecektir. Ülkemiz güçlü oldukça bunların hepsi hesabını ödeyecekler" diye konuştu.

        (CK-HİV-Y)

        23.02.2018 15:56:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa