Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Gazileri Vali Kalkancı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine karşı İstanbul'da sokağa çıkarak canları pahasına kahramanca direnerek gazi olan 15 Temmuz Gazileri Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret etti.

        TÜGVA İl Temsilciliğinin davetlisi olarak Adıyaman'a gelerek kendisini ziyaret eden 15 Temmuz Gazilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, "15 Temmuz Gazileri ile sohbet ederek, 15 Temmuz ihanet girişimini asla unutmadık, unutmayacağız. O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara çıkarak şanlı bir direniş gösteren sizler ve aziz milletimiz bir destan yazdı. Sizler vatan, bayrak, mukaddesat ve milli birlik ve beraberliğimiz için canınızı ortaya koydunuz. 15 Temmuz milletimizin birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Sizlere minnettarız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, siz değerli gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

        (AHM-AA-Y)

        23.02.2018 15:54:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa