Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        E.Yeni Malatyaspor U21 takımında K.Karabük maçı hazırlıkları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - U21 Süper Ligi'nde geçen hafta deplasmanda Bursaspor'a farklı mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da, 23. haftada oynanacak Kardemir Karabükspor maçının hazırlıkları sürüyor.

        Sarı-kırmızılılarda Bursaspor maçında kırmızı kart gören Emirhan Kayalar'a 4 maç, Furkan Pekşen'e ise 5 maç ceza verilmesi moralleri bozarken, Teknik Sorumlu Murat Uçkun'un bu isimlerin yerine farklı alternatiflere yöneleceği belirtildi.

        Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan son antrenmanda maçın taktiğini anlatan Teknik Sorumlu Murat Uçkun'un futbolcularına pazar günü oynayacakları maçı kazanmaları yönünde talimat verdiği öğrenildi.

        "Biz sporcularımızı 'önce manevi değerler' diyerek yetiştiriyoruz"

        Bu arada takımdaki son durumu değerlendiren Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, "Bursaspor maçında sadece futbol oynamayı düşünen bir takımla, buna müsaade etmeyen bir takım vardı. Orada yaşananları herkes gördü izledi. Ceza alması gerekenler almazken, bizim futbolcularımıza ağır cezalar verildi. Biz sporcularımızı 'önce manevi değerler' diyerek yetiştiriyoruz. Ve onlara centilmenliğin kupalardan, şampiyonluklardan çok daha büyük önem taşıdığını izah ediyoruz. Ama gelin görün ki verilen haksız cezalar var. Bu duruma çok üzüldük. Bu hafta sahamızda kazanarak geçen hafta aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Takımımızda önemli eksikler var ama bu eksileri dolduracağımızı da biliyoruz" diye konuştu.

        (MT-Y)

        23.02.2018 15:24:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa