Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya'da bayram gibi yemin töreni

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik

        AMASYA (İHA) - Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında 1998/1 ve 370'inci kısa dönem erlerin yemin töreni adeta bayram havasında yapıldı.

        General Hikmet Akıncı Kışlasında 4 bin 423 erin yemin ettiği törene 10 binin üzerinde asker ailesi ve yakını katıldı.

        Vali Dr. Osman Varol, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur ile Belediye Başkanvekili Cengiz Erdem'in askerleri ve halkı selamladıkları törende vatani görevlerinin ikinci etabı Afrin sınırındaki hudut birliklerine çıkan askerleri temsilen bir askere öğrenciler tarafından şanlı Türk bayrağı verildi. Vali Varol, kendisinden bayrak isteyen bir asker yanını isteğini hemen yerine getirdi.

        AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın da katıldığı törende vatandaşlar geçit esnasında marşları seslendiren askerleri alkışladı. Bayrak sallayıp askeri üniforma giyen çocuklar da tören alanını adeta bayram yerine çevirdi.

        (MÇ-SLH-Y)

        23.02.2018 14:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa