Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Selman Çelik'in şahadetinin birinci sene-i devriyesinde mevlid-i şerif okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Suriye'nin El Bab bölgesinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda geçen sene şehit olan Uzman Çavuş Selman Çelik'in şahadetinin birinci sene-i devriyesi dolayısıyla ailesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu.

        Meydan Mahallesi Kakaç Camii'nde okutulan mevlid-i şerif programına, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan,

        kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

        Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından Şehit Selman Çelik ve tüm şehitlerimiz için dua okudu.

        Mevlit sonrasında Vali Nayir ve Belediye Başkan Vekili Ertaş, şehidin babası Süleyman Çelik ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

        23 yaşındaki Uzman Çavuş Selman Çelik, 24 Şubat 2017 günü Suriye'nin Halep kentinin El Bab bölgesinde DEAŞ terör örgütünün yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olmuştu.(EFE)

        23.02.2018 14:50:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa