Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmana hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - TKİ Tavşanlı Linyitspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bozüyük Vitraspor maçına hazırlanıyor.

        Teknik Direktör Nihat Baran yönetiminde bir araya gelen oyuncular, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bozüyük Vitraspor maçına bileniyor. Antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Nihat Baran, teknik taktikler verdi. Toplantının ardından oyuncular düz koşu, kondisyon, kısa paslaşma ve çift kale maç yaptı.

        TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları da Pazar günü saat 14.00'da oynanacak maç için takımlarının yanlarında olacaklarını söylediler.

        Bu arada Tunçbilek'te bulunan Linyitspor Kulüp tesislerinde maç öncesi kurban kesildi.

        TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Ali Ataş da bu maçın hayati önemi olduğunu ifade etti ve şunları söyledi," Vitra maçı gerçekten bizim için çok önemli ve futbolcularımız bu maçının öneminin farkında. Bu maçı kazanmamız durumunda ligde kalma adına büyük bir engeli aşmış olacağız. Şimdiden deplasmana gelecek taraftarlarımıza teşekkürler."

        Maç öncesi sonra antrenmanı GLİ Müdürü Ercan İpek, Müdür Yardımcısı İsmail Bayram ve Linyitspor yönetimi tam kadro olarak izledi. (Tİ - EFE)

        23.02.2018 14:31:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa