Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PAÜ'de "Vatan Savaşında Afrin Harekatı" paneli yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun düzenlediği "Vatan Savaşında Afrin Harekatı" adlı panel ile öğrenciler harekat öncesi durum ve başlangıcından günümüze harekatın geldiği nokta gibi konularda bilgilendirildi.

        Fen Edebiyat Fakültesi İsmail Çetişli Konferans Salonu'nda gerçekleşen panelin konukları Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Cem Dikmen oldu. Panelde terör örgütleri ile mücadeleden, Zeytin Dalı Harekatına, cephede ve cephe gerisinde birlik ve beraberlikten, gençlere düşen görevlere değin birçok konu konuşuldu.

        Panelin ilk oturumunda Karataş, devam eden Zeytin Dalı Harekatı, harekat öncesi genel durum, harekat kararında önemli noktalar, terör harekat sonrası neler yapılabilir gibi konularda konuşmasını gerçekleştirdi. Panelin ikinci oturumunda ise Dikmen, cephede görev yapan Mehmetçiğe destek, vatan cephesinde de yapılması gerekenler ve gençlere düşen görevler nelerdir gibi konularda konuşarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

        Oturumların sonunda, katılımcılardan konuklara yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

        (GC-Y)

        23.02.2018 14:18:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa