Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek için kurban kesildi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere manevi destek vermek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı önünde kurban kesildi. Kesilen kurbanın etleri ile pilav yapılarak halka dağıtılacak.

        Programa Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Ekrem Koçer, İlçe Emniyet Müdürü Gökmen Balaban, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve vatandaşlar katıldı.

        Programda din görevlileri tarafından Afrin'deki askerler ve vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için dua edildi. Daha sonra etleri ile pilav yapılıp vatandaşlara dağıtılmak üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesildi.

        Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Masumun ve mazlumun son umut kapısının Türkiye olduğunu belirten Yaralı, "Bu bölgede oynanan oyunları nihayete erdirmek için Afrin'e operasyon düzenliyoruz. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. 15 Temmuz'dan bu yana sergilediğimiz birlik ve beraberlik duygusunu, duruşunu bozmadan dayanışma içerisinde şer odaklarına karşı mücadelemizi sürdürmeliyiz. İnşallah askerimiz oraları terör örgütlerinden temizleyerek asıl sahiplerine teslim edecek. Türkiye'nin kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur. Bir kez daha bunu bütün dünyaya haykırıyoruz."

        Afrin'in huzura kavuşacağı günlerin yakın olduğunu belirten Yaralı, "Kahraman Türk askerimiz o bölgede ki hainleri temizlemeye devam ediyor. Rabbim Türkiye ve Dünya'nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm Kahraman Askerlerimizi korusun. Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız" dedi.

        (SC-Y)

        23.02.2018 14:12:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa