Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seçimlerini bitiren oda başkanlarından Akcan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Kongrelerini tamamlayan Akyazı Oda Başkanları seçimlerinin ardından Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ı makamında ziyaret etti.

        Akyazı Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Gürel, Akyazı Bakkallar Bayiler ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Akyazı Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz, Akyazı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün, Akyazı Gıda Maddeleri Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Demiralay, Akyazı Manifatura Ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsmet Öztürk, Akyazı Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Sezgin Durmuş seçim sonrası ilk ziyaretlerini Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'a yaptı. Seçimlerin ardından yönetim kurullarını oluşturan oda başkanları çalışmalarına hali hazırda devam ediyor.

        Bundan önceki ve bundan sonraki çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan başkanlar, Akyazı Belediyesi ile koordineli çalışmalarına devam edeceklerini de söyleyerek, desteklerinden ötürü Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'a teşekkür etti. Ziyaret sonrası Oda Başkanları, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

        (RŞ-İÇ)

        23.02.2018 14:05:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa