Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar'da özel yetenek kursları ile gençleri geleceğe hazırlıyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediyesi tarafından ücretsiz verilen özel yetenek kursları ile öğrenciler, geleceğe hazırlanıyor.

        Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl açılan ücretsiz kurslardan şimdiye kadar yaklaşık 150 gencin faydalandığı öğrenildi. Çoğunlukla Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu (BESYO) için kayıt yaptıran öğrenciler burada Polis Meslek Yüksek Okulu, Uzmanlık, Jandarma ve Polis Özel Harekat sınavları için spor eğitimi alıyorlar.

        Tamamen alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanan ve bu kurslarda eğitim gören öğrencilerden 25 BESYO, 8 Polis Meslek Yüksek Okulu, 7 Jandarma Özel Harekat ve 6 öğrenci Polis Özel Harekat sınavlarını kazanıp mesleğe adım attılar.

        İbrahim Özgün, Abidin Bektaş, Halil Topkan, İbrahim Çelik, Mehmet Dursun ve Habip Ekin öncülüğünde bu yıl 70 öğrencinin aynı dallardaki sınavlara katılabilmesi için eğitimlerine devam ettiğini belirten Spor hocası İbrahim Özgün, bu yıl da 11 öğrencilerinin Polis Meslek Yüksek Okuluna girmek için spor ve sözlü sınavı kazandıklarını büyük ihtimalle bu öğrencilerin kazanmalarını beklediklerini ifade etti.

        Öncelikle özel yetenek kurslarına şartsız koşulsuz destek veren gururumuz olan Başkanımız Menderes Atilla'ya gençler adına teşekkür eden Özgün, Başkanımız sayesinde öğrenciler polis adayı öğretmen adayı jandarma özel hareket adayı oluyor diye konuştu.

        Öğrenciler, Ceylanpınar artık dağa değil devlete hizmet edecek kişiler yetişiyor derken destek olan başta Başkan Atilla ve sınavlara hazırlayan hocalara teşekkür ettiler.

        (UK-SD-Y)

        23.02.2018 13:41:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa